U maakt waarschijnlijk steeds vaker mee dat u een klant te woord staat in het Engels. Nederland wordt steeds internationaler. We zien in b.v. in Amsterdam veel Duitse, Belgische, Chinese, Amerikaanse en Russische toeristen. (In Amsterdam meer dan 14.000 bezoekers elke dag!) misign ontwerp krijgt ook steeds vaker de vraag of de website in een andere taal gemaakt kan worden. Vaak naast het Nederlands ook in het Engels om bijvoorbeeld de inhoud voor bezoekers uit Europa of zelfs de hele wereld toegankelijk wilt maken.

Een meertalige website
Ook wel multilinguale website genoemd is een website die in meerdere talen beschikbaar is. Denk hierbij aan een Nederlands website die zijn informatie ook in het Engels en in het Duits aanbiedt. Door middel van een vlag in de desgewenst taal bovenaan de pagina is het mogelijk om van taal te wisselen. Met de speciale vertaal Plug-in voor WordPress kunt u tot wel 50 talen toevoegen.

Uw website met een extra taal geeft u nieuwe klanten
Als u de tekst op uw website naast het Nederlands ook b.v. in de Engels aanbied vergroot u de kans op nieuwe potentiële klanten.

Vertalingen bieden een betere service
U biedt een betere service omdat u de omschrijving van uw producten, diensten of services al klaar heeft staan in de andere talen.

Een website aanpassen in een andere taal is veel werk.
Naast de kosten voor het toevoegen van een nieuwe taal aan een website is het onderhoud van meertalige websites een belangrijk overwegingspunt. Naast de aanpassing van b.v. een alinea in het Nederlands moet dan ook deze alinea in de andere talen aangepast worden. Daarbij ook de zoekmachine optimalisatie, soms een foto of menu item. Veel werk dus, vergeet dat niet.

Advies
Denk er even goed over na of de meerwaarde van het aanbieden van tekst in de taal van de bezoeker afweegt tegen de tijd en kosten die hierin geïnvesteerd dienen te worden (en blijven worden).

Voeg een nieuwe taal toe aan uw website. Verbreed uw doelgroep,
word online beter gevonden en verhoog uw omzetkansen.

Voordelen

  • Uw website wordt beter bezocht

  • U krijgt een bredere doelgroep aan klanten

  • Uw website wordt beter gevonden op internet

  • U biedt een betere service

Nadelen

  • Veel werk

  • Hogere kosten

  • Meer tijd bij correcties en aanpassingen

  • Moeilijk om aanpassingen in een andere taal te doen

  • Zoekmachine optimalisatie wordt moeilijker

  • U moet ook reageren in de andere taal!

misign ontwerp vertaald!
Wilt u uw website of een aantal pagina’s van uw website in een andere taal bel of mail dan voor een oriëntatie gesprek en vrijblijvende offerte. misign ontwerp verzorgd het compleet.