misign werkt met veel tevreden klanten, lees de reacties…

misign ontwerp verzorgd o.a. de websites van meer dan 50 klanten, voor een aantal daarvan verzorgt misign ook maandelijks
de software updates en content beheer. Lees hieronder wat klanten vinden van de diensten van misign ontwerp!

“Proactief en onbegrensd enthousiast.”

“Dat is wat mij betreft de beste samenvatting van Michael (misign ontwerp). We hoeven hem nooit iets te vragen; hij legt gewoon
de mogelijkheden voor de website en social media voor ons neer. Bijna altijd precies zoals we het willen en niet zelden zelfs beter.
Kortom, onze communicatie presentatie is in bekwame handen.” Hans van Beveren – SPIN Administratie

Ik heb zelf mijn website ontworpen, echter m.b.t. de technische beheer vertrouw ik op Michael. Er zijn meerdere updates en hackers geweest en Michael heeft hier elke keer super snel op gereageerd, zelfde dag opgelost en mijn website beschermd. Laat de technische kant aan de pro’s over!
Emily Scott-Wilson, Pura Photography
Van ontwerp van ons logo, menukaarten tot aan de website toe. Michael maakt het plaatje compleet en professioneel. Al jaren dik tevreden!
Anika & Jelle de Ridder, Eetcafé de Voogd
Michael is veelzijdig en creatief. Hij is pro-actief en vindingrijk in het bedenken van oplossingen voor zowel ontwerp vraagstukken als technische issues. Hij neemt de tijd om zich een goed beeld te vormen van wie je bent en wat je wilt, en vertaalt dat in een vormgeving die echt bij je past.
Linda Koek, Inner World
misign ontwerp zet ik graag in zeker als het gaat om de creatieve kant van Michael de Groot. De mooiste foto’s, geboortekaartjes, uitnodiging huwelijk, het logo en de website voor Peer Voedingadvies. En natuurlijk mijn visitekaartjes en flyers. Allemaal even mooi!
Judith Rolf, Peer Voedingadvies
Dat ik een website en huisstijl nodig had als herintredende pedicure/schoonheidsspecialiste was duidelijk maar dat dit zoveel effect zou hebben overtrof echt mijn verwachtingen. Zowel de website als de look en feel van de flyer waren direct een succes. Van mijn klanten krijg ik hierover complimenten welke ik graag doorgeef aan Michael. Opdracht was de site makkelijk toegankelijk en overzichtelijk te maken. Michael vond dat ik onderscheidend moest zijn omdat er veel concurrentie in het pedicure- en huidverzorgingsvak is. Nu de website zo goed als klaar is valt er een last van mijn schouders. De klanten weten me snel te vinden, krijgen goede informatie en kunnen makkelijk afspraken inplannen. Ik heb weer vertrouwen gekregen in de toekomst en in het opbouwen van een grote klantenkring. Heel veel dank daarvoor.
Anita Nieuwenhus, Pedicure Noord
Hallo Michael, ik krijg alleen maar complimenten over mijn visitekaartjes!
Michael heeft de complete huisstijl ontwikkeld voor Coachingland.nl, inclusief het ontwerp van het logo. Daar ben ik, jaren na dato, nog steeds heel tevreden over. Ook helpt Michael me altijd als er een advertentie, roll-up banner o.i.d. ontworpen moet worden. Ik vind het prettig schakelen met Michael. De communicatie met hem ervaar ik als direct, met een vleugje humor op zijn tijd. Wat hij doet, doet hij met visie en een reden. Als ik het eindresultaat zie, dan weet ik weer dat ontwerpen toch echt een vak apart is en dan weet ik weer waarom ik Michael keer op keer weer inschakel.
Francine Hermans, Coachingland
Michael is oprecht geïnteresseerd en laat je ervaren wat het effect is bij een nieuwe huisstijl. In de eerste kennismaking merkte ik al snel dat ik met iemand te maken had die verstand van zaken heeft en samen met jou bekijkt wat er mogelijk is en niet schuwt om het maximale er uit te halen. Niet alleen een nieuw logo, maar ook aparte visitekaartjes, mijn website en een banner zorgden voor huisstijl die mij veel winst heeft opgeleverd. Een aantal nieuwe producten staan op de stapel. Zoek je iemand die out of de box durft te denken en jou hierin adviseert dan wil ik Michael de Groot van harte aanbevelen.
Lorenzo Homoet, Image by Colours

Wilt u ook een website van misign ontwerp?

Contact misign